Doe het zelf bij Place2fix Doe het zelf garage

EDE Een auto. Veel mensen hebben er een of meer voor de deur staan. Makkelijk om boodschappen mee te doen en handig als je lange afstanden moet reizen. Maar het is ook een flinke kostenpost binnen het huishoudbudget. Een deel daarvan is te berekenen. Zoals de verzekering, benzine en wegenbelasting. Maar er is ook die onvoorziene post: het onderhoud. En daar gaat vaak veel geld inzitten. APK, slijtage en vooral de monteur. Die kost geld. Maar daar is nu een oplossing voor.

Ede is een bedrijf rijker: Place2fix. Een compleet ingerichte garage waar je zelf aan je auto kunt sleutelen. Meerdere bruggen, gereedschapkarren, pneumatisch gereedschap, een balanceerapparaat en zelfs een lasapparaat. Alles is aanwezig om je auto weer in topconditie te brengen en fluitend door de APK te loodsen. Mocht er onverhoopt iets niet aanwezig zijn, geef het aan en er wordt gezorgd dat het gereedschap in huis komt.

Eigenaar van Place2fix is Denis Odobasic. Na een ernstig motorongeluk zou Odobasic volgens de artsen nooit meer lopen. Maar daar dacht hij zelf anders over. ,,Ik kon me daar echt niet bij neerleggen. En dat is me gelukt. Ik ben van origine automonteur en wilde heel  graag weer werken. En zo kwamen geluk en ongeluk bij elkaar. Ik heb dit bedrijf op kunnen zetten en ben daar erg gelukkig mee.” Odobasic heeft dus de kennis in huis en helpt zijn klanten daar graag mee. ,,Ik ben gewoon de hele dag aanwezig en mensen kunnen mij per half uur als het ware inhuren. Ik help ze dan op weg maar probeer zelf zo weinig mogelijk te doen. Dat is niet omdat ik daar geen zin in heb, maar dat gaat lichamelijk gewoon niet.”

 

HULPTROEPEN Door de begeleidende kennis van Odobasic hoef je als klant niet meteen volwaardig automonteur te zijn om zelf te sleutelen. Met een beetje kennis van gereedschap en ouderwets ‘boeren verstand’ kom je een heel eind. En kom je er niet uit, dan staan de hulptroepen voor 20 euro per half uur paraat. En dat is een stuk minder dan de 90 euro per uur die je elders betaald, plus de winstmarge op onderdelen.

 

Naast het sleutelen aan de auto biedt Place2Fix nog meer service. ,,Dat klopt. We kunnen bijvoorbeeld ook het aircosysteem van een auto een onderhoudsbeurt geven. We reinigen de unit, controleren op lekkage en vullen het systeem bij. Daarnaast kunnen we ook de computer van een auto uitlezen en zo nodig resetten. Ook kunnen we uiteraard afvalstoffen, zoals olie, een accu of een autoband, tegen een meerprijs voor de klant afvoeren. Velden balanceren en banden wisselen is ook geen probleem.”

 

Autorijden kan vanaf nu een stuk voordeliger met Place2Fix. Bespaar geld en fix het zelf. Lukt dat niet in één dag? Geen probleem, tegen een geringe vergoeding kan de auto een nacht blijven staan op het afgesloten terrein van PLace2fix.

Place2fix Hoefweg 30 6717 LS Ede 0318-308714

www.place2fix.nl