De Deelkelder Wageningen

De Deelkelder

Onze doelstelling is dat over 10 jaar een Deelkelder dé plek is waar je heen gaat voor je hobby, vrije tijd, vakantie, klus- en huisbenodigdheden.

Onze visie

Wij geloven dat door spullen te delen, deze spullen voor iedereen toegankelijk worden en binnen handbereik komen. Dit vinden wij belangrijk omdat

  • mensen hierdoor meer mogelijkheden krijgen om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn

  • mensen in de buurt elkaar beter leren kennen

  • en we op deze manier toe kunnen werken naar een circulaire samenleving.

De Deelkelder Wat is onze doelstelling?

Onze doelstelling is dat over 10 jaar een Deelkelder dé plek is waar je heen gaat voor je hobby, vrije tijd, vakantie, klus- en huisbenodigdheden. Samen met onze leden zijn we op dat moment een dermate relevante partij dat fabrikanten met ons samen willen werken om de spullen circulair te gaan produceren. Onze droom is dat in de toekomst de meerderheid geen bezit meer heeft over spullen, maar toegang, waardoor grondstoffen beter benut worden.

Wij zijn Michiel van Wickeren  en Ruben van Camerijk We hebben elkaar leren kennen via een zeilvereniging en toen Ruben hoorde dat Michiel een idee had om spullen toegankelijker te maken om daarmee bij te dragen aan de verduurzaming van de samenleving wilde Ruben graag mee doen.

Michiel heeft zijn Master in Organisaties, Verandering en Management en Ruben zijn bachelor Werktuigbouwkunde. Ruben is de doener en Michiel is meer de denker. Samen zijn we De deelkelder

Meer informatie De Dedeelkelder