Reparaties op component niveau

Als vrijwel de enige elektronicazaak in de omgeving van Wageningen, repareren wij ook allerlei apparaten en onderdelen.

Dus is de audio versterker defect, werkt de pick-up niet meer of is er iets anders wat stuk is?

Gooi het niet meteen weg, maak eerst even afspraak en breng het daarna even bij ons langs. Vaak kunnen elektronisch apparaten en of onderdelen namelijk nog wel gerepareerd worden.
Vooraf is er een prijsopgave.

 

Lijst van apparaten

  • Versterkers
  • Losse elektronica printen indien mogelijk
  • Modules van witgoed apparaten
  • Diverse elektronische apparaten
  • Rework smd
  • Laptop¬†reparatie
  • Komputer reparatie,onderhoud, assemblage,upgradeHet opsporen van fouten kost relatief veel tijd. Daar komt nog bij dat sommige apparaten alleen zo nu en dan hun storing weergeven. Het betreffende apparaat moet worden uitgekast, waarna verschillende metingen mogelijk zijn. Soms moet eerst een onderdeel worden vervangen om het eindresultaat waar te nemen.Vaak wordt het apparaat eerst (provisorisch) gerepareerd en gecontroleerd. Daarna volgt al of niet een prijsopgave. Na uw akkoord vindt de verdere reparatie plaats. Waarom? Om er zo goed mogelijk van overtuigd te zijn dat de reparatie steekhoudend is.Mocht u toch besluiten het apparaat niet te laten repareren, dan zult u begrijpen dat wij enige vergoeding vragen voor de gedane werkzaamheden (tijd). Deze kleine vergoeding staat niet altijd in verhouding tot de werkelijk gemaakte kosten en tijd.Wij vragen u de vastgestelde onderzoekskosten vooraf bij ons af te rekenen. Dit bedrag wordt verrekend met de totale reparatie kosten. Dus de reparatie wordt er niet duurder van.

Staat uw defecte apparaat of onderdeel  er niet bij? Kom dan vooral langs voor een optische inspectie! Ter plekken beoordelen we of reparatie mogelijk en de moeite waard is.


Comments are closed.