Place 2 fix Garage Ede

Bespaar geld en fix het zelf
Fix het zelf
Voor de handige doe het zelfer biedt Place2fix de mogelijkheid om zelf reparaties, styling of tunning uit te voeren aan je motor, auto of bestelbus. Tegen zeer scherpe prijzen.
Het is mogelijk om bij ons alle denkbare werkzaamheden uit te voeren doordat we in bezit zijn van alle nodige apparatuur en gereedschappen. Indien er iets niet aanwezig is kunt u dat aangeven en zorgen wij ervoor dat we dat in huis hebben..

Gereedschap en apparatuur

Volgende gereedschappen hebben we voor u ter beschikking:
1x 4 Kolom hefbrug
3x 2 Kolom hefbrug
Poets/wielbrug
3x Riant gevulde gereedschap karren
Lasapparaat met benodigdheden
Diagnoseapparaat
Overige gereedschappen zoals: kriek, lange&korte assteun,
motorsteun, versnellingsbak lift, poetsmachiene etc…
Place 2 Fix biedt u ook een banden & velgen service aan tegen zeer scherpe prijzen. Wielen balanceren en monteren of repareren van banden wordt gedaan door onze deskundige vakman, waardoor u er geen omkijken naar hebt en weer met goede en veilige banden en velgen weer de weg op kan. Tevens kunnen wij nieuwe en gebruikte banden tegen scherpe prijzen aan u leveren. Voor de prijzen kunt u contact met ons opnemen omdat wij meerdere leveranciers hebben en de prijzen variëren.

Wij hanteren de volgende prijzen voor banden en velgen service:

Band reparatie € 10.00
Band wissel€ 7.50
Wiel balanceren € 7.50
Band wissel & wiel balanceren € 13.00

Toeslag: per autoband dat door place2fix wordt afgevoerd rekenen wij € 2.00..
Bij Place2Fix staan de wensen van de klant centraal en zal er ten aller tijden geluisterd en meegedacht worden voor een oplossing. In geval dat u het zelf niet meer ziet zitten kunt u er altijd voor kiezen om onze vakman om hulp te vragen tegen een schappelijke vergoeding. Uiteraard is het ook mogelijk om uitleg te krijgen waardoor u het alsnog zelf uit kan voeren.

Service van Place2Fix

Diagnoseapparaat ( volledig uitlezen & resetten ) € 40.00 Hulp van monteur € 20.00 30 minuten
Aanhangwagen verhuur€ 25.00 per dag

Op ons afgesloten terrein met camera toezicht bieden wij u de mogelijkheid om uw voertuig te laten staan, indien u de werkzaamheden de volgende dag wilt voortzetten.
Daarvoor vragen wij een kleine vergoeding van 5 euro per nacht.
Place2Fix is genoodzaakt vanwege milieuheffing, volgende toeslagen in rekening te brengen voor het afvoeren van smeermiddelen en gevaarlijke stoffen;
Oliefilter € 1.50
Olieafvoer € 5.00
Accu € 2.50